miercuri, 26 ianuarie 2011

Cand perfectiunea doare…

Perfectiunea este un lucru frumos pe care il intalnesti de cateva ori in viata, iar in majoritatea cazurilor te face fericit. Ca este vorba de dobandirea de lucruri materiale sau imateriale, iti ofera un sentiment de implinire.
Ai un vis pe care-l urmaresti si faci tot posibilul sa ti-l indeplinesti, mai ales ca ai toate sansele daca stii cum si cand sa actionezi. Stii ca asa te vei numara printre cei fericiti. Totul merge bine pe plan personal, pe plan profesional esti multumit, pasiunile decurg conform planului. Din marea de mahniti, de grabiti fara destinatie si de oameni fara pasiuni, iesi la suprafata radiind de fericire neavand vreo grija care sa iti pateze ziua imaculata. Aceasta este perfectiunea.
Doare atunci cand asteapta sa fie atinsa de tine, iar cand distanta devine milimetrica ea se departeaza vertiginos. Visurile se prabusesc, sentimentul de siguranta devine unul de frica, nesiguranta se transforma in panica, iar panica…da un gust mult mai bun perfectiunii.
Nu ai inteles nimic din acest text si este normal sa fie asa. Nici nu trebuia. Interpreteaza-l si poate te vei regasi in el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu